Sie sind hier » Startseite » Forum » Forum - Alle Beiträge

Connexion

Mitgliedsname:

Passwort:

Login speichern



Passwort vergessen?

Registrieren

Social Networks


Neue Benutzer

flope_x 09.02.2016
Tommy2270 09.02.2016
lino123456 09.02.2016
kevatchi 08.02.2016
goofy213 08.02.2016
romuald121 08.02.2016
placebo 08.02.2016
kaspar69 08.02.2016
zoki6 08.02.2016
ninja27 08.02.2016

Forenübersicht


Forenübersicht » Alle Beiträge (secamiei)




Re: Lost video, try to recconect .... (PROBLEM)
#1
Débutant


Sorry, image is Gemini2 Project

Geschrieben: 24.06.2013


Re: Lost video, try to recconect .... (PROBLEM)
#2
Débutant


It is a DM800HD clone box.
Image is Enigma2.

Where can I get reliable Newnigma2 or OpenBlackHole images ?
I am using MGcamd 1.35a emulator.

Geschrieben: 24.06.2013


Re: Lost video, try to recconect .... (PROBLEM)
#3
Débutant


I opened the webinterface through port 83. I can see channels EPG informations but no stream.

I was able to acces the WebIf also with port 80 (without setting 80 on the box, it was 83).

I changed port to 80, but box said that "enable to listen on 0.0.0.0:80).


Geschrieben: 22.06.2013


Re: Lost video, try to recconect .... (PROBLEM)
#4
Débutant


Any idea ?

Geschrieben: 21.06.2013


Re: Lost video, try to recconect .... (PROBLEM)
#5
Débutant


sorry for posting 2times...

Geschrieben: 21.06.2013


Lost video, try to recconect .... (PROBLEM)
#6
Débutant


I've bought the licence and I am trying to make the Enigma work.
I can connect to the Dbox. When I select a channel from the list, the Dbox switches to that channel (I see that on the TV) but I cannot see any image on the Enigma software. I get message "Lost video, try to recconect .... " continuously.

Below the settings of my router and the setting on the software. Is there something wrong with my settings ?
I am using the PC on wi-fi, but I do not think this could be a problem, because wifi is very fast.

Thank you for any suggestion.

Datei anhängen:



jpg  Router settings.jpg (15.43 KB)
8566_51c370ff20a09.jpg 759X105 px

jpg  setting Enigma.jpg (69.20 KB)
8566_51c371063aa85.jpg 407X551 px

Geschrieben: 20.06.2013


Lost video, try to recconect .... (PROBLEM)
#7
Débutant


I've bought the licence and I am trying to make the Enigma work.
I can connect to the Dbox. When I select a channel from the list, the Dbox switches to that channel (I see that on the TV) but I cannot see any image on the Enigma software. I get message "Lost video, try to recconect .... " continuously.

Below the settings of my router and the setting on the software. Is there something wrong with my settings ?
I am using the PC on wi-fi, but I do not think this could be a problem, because wifi is very fast.

Thank you for any suggestion.

Datei anhängen:



jpg  Router settings.jpg (15.43 KB)
8566_51c3675876f38.jpg 759X105 px

jpg  setting Enigma.jpg (69.20 KB)
8566_51c36a14ab974.jpg 407X551 px

Geschrieben: 20.06.2013