You're here » Home Page » Forum » Forum - All Posts

Connexion

Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Social Networks


New Users

KWARudolph 2021/9/21
ziogenny66 2021/9/20
AishaTty8 2021/9/20
ArnulfoYxy 2021/9/20
Delphia115 2021/9/20
Elizbeth99 2021/9/20
Inez587826 2021/9/20
EdgardoDec 2021/9/19
LemuelKnut 2021/9/19
ElouiseWal 2021/9/19

Forum Index


Board index » All Posts (gartner)


(1) 2 »


Flash works only in IE 11
#1
Débutant


Hi

When I try to play in a modern browser it will just download the stream. I can only get it to play normally with Internet Explorer 11....


REgards
Gartner

Posted on: 2019/7/1 20:26


EnigmaTV_WebServer hangs
#2
Débutant


Hi

I have a problem with the software.
The problems is that the software hangs, and cant shutdown normaly, or
in task manager. I's the proccess EnigmaTV_WebServer that hangs.
When I try to kill the prosses in task manager I got error "Access Denied."
I'm am admin of the windows user.

I've tried to reinstall it... even tried to format the pc, and innstalled a fresh innstall of windows7 64 bit.

So the error comes after I have been watching, using the EnigmaTV_WebServer.....
I have tried the Mongoose and ZMWS. It's no difference..

But if I just open the program and close it again, not using the stream parts, the program shuts down OK..
So When I whant to change channels, I have to reboot the pc... otherwice It just hangs...

So.... I'm out of ideas...

Regards
Gartner

Posted on: 2018/7/20 10:44


Re: Trouble to stream the new viasat ch. on Thor
#3
Débutant


Hi..

How and where do I change the transcoding compression?

-Gartner

Posted on: 2017/1/23 10:50


Trouble to stream the new viasat ch. on Thor
#4
Débutant


Hi

Hi got trouble streaming the new viasat hd channels on Thor 1W.
Also when I treaming local on my LAN.

This picutre is from ESports HD on 10.809H SR 25.000. 1920x1080.

So what could be the trouble? I got a good nvidia card on the pc, and Enigma-tv is et to use OpenGL



And btw, the channels clear well on my Vu zero with OpenATV image.

Regards

Gartner

Attach file:



jpg  viasat__thor.jpg (94.28 KB)
9869_584bd1e17dd3c.jpg 800X450 px

Posted on: 2016/12/10 10:59


Re: Total clean install /open port not work ?
#5
Débutant


I got it working now on my asus N66U

Attach file:



jpg  asus_working.jpg (13.15 KB)
9869_579a132077391.jpg 740X84 px

Posted on: 2016/7/28 16:14


Re: Total clean install /open port not work ?
#6
Débutant


Hi

Can you please take a look on the pictures and see if you see something wrong?
I got a new asus router and ports will not work...




Attach file:



jpg  asus.jpg (15.75 KB)
9869_5799f65c98857.jpg 749X82 px

jpg  modem.jpg (19.75 KB)
9869_5799f6c35c6ee.jpg 800X59 px

jpg  etv_settings.jpg (43.29 KB)
9869_5799f81c544a4.jpg 395X239 px

Posted on: 2016/7/28 14:13


Can't change audio channel
#7
Débutant


Hi.

I cant get the audio track to be changed in Enigma-tv.. It always take audio track 1. Nothing happen when trying to choose different track numbers from web interface..

Like Eurosport, I've set it to audiotrack number 2 with my remote in my stb, but when I use enigma-tv, it takes audio channel 1 again...And selecting audio track 2,3, or 4 from web interface... nothing happen... always stays on audio track 1....

What to do?? It it a bug?


Gartner

Posted on: 2015/4/19 12:14


Re: Total clean install /open port not work ?
#8
Débutant


Changed image from openpli to Vix. same 404 and 500 error but it works now ;)

Posted on: 2015/4/9 14:21


Re: Total clean install /open port not work ?
#9
Débutant


ok, sorry.. I ment local pc ip 192.168.1.115 is corrct...

Startup log

Selected Profile File Found !
Profile Name = VuZero

--------------------
Found Some Profile(s) !
Profile 1 : VuZero
Copied channels.csv for profile VuZero
Sent HTTP command : /body?mode=help
Sent HTTP command : Den eksterne serveren returnerte feilen (404) Finner ikke filen.
Sent HTTP command : /web/deviceinfo
Sent HTTP command : /web/getservices?sRef=1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:(type == 1) || (type == 17) || (type == 195) || (type == 25) FROM BOUQUET "bouquets.tv" ORDER BY bouquet
Sent HTTP command : /web/getservices?sRef=1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.vh91.tv" ORDER BY bouquet
Sent HTTP command : /web/getlocations
Sent HTTP command : /web/timerlist
Sent HTTP command : /web/movielist?dirname=/hdd/movie/
Sent HTTP command : Den eksterne serveren returnerte feilen (500) Intern serverfeil.

Got no HDD in vuZero.
What is error 404? password is correct.. hmmmm...

Here is a log from a connection from outside:

08.04.2015 20:20:40 :
Zap to BBC World News (none)
Sent HTTP command : /web/zap?sRef=1:0:1:5E4:1:46:E080000:0:0:0:
Sent HTTP command : /web/stream.m3u?1:0:1:5E4:1:46:E080000:0:0:0:
Sent HTTP command : /web/stream.m3u?ref=1:0:1:5E4:1:46:E080000:0:0:0:&name=nothing
URL with User/Password = http://root:passwd@192.168.1.235:8001 ... 1:5E4:1:46:E080000:0:0:0:
VLC Option 1 = :http-reconnect=true
VLC Option 2 = :program=1508
VLC Option 3 = :audio-track=1
Sent HTTP command : /web/signal
AGC / SNR check 1 : AGC = 86 % , SNR = 98 %
Sent HTTP command : /web/signal
AGC / SNR check 2 : AGC = 86 % , SNR = 97 %
Sent HTTP command : /web/selectaudiotrack?id=0

Write "lost video, trying to reconnect" and this repeat over and over again.

Anyway.. Thanx for the help. When I find out I will let you know..

Posted on: 2015/4/8 20:28


Re: Total clean install /open port not work ?
#10
Débutant


Hi
Ip address is ok, and the port is ok after a check on canyouseeme.org.
I disabled firewall. still no go. I can access webinterface. when I change channel it switching channel, but says after a while, reconnect and cant play video.

I also can't watch video from the "TV-controll" section. the same error accour. So something wired is going on.

I got a VU+ Zero with open pli image.
I got a windows pc with two users...

I will try re-install Enigma-tv

Regards

Gartner

Posted on: 2015/4/8 10:32



Top
(1) 2 »